Thuis in de regio Tilburg en Arnhem

Beekmans Loodgieter B.V.

Beekmans Loodgieter B.V. is al meer dan 40 jaar actief in de regio in Tilburg en Arnhem. Met haar gediplomeerde en gecertificeerde loodgieters biedt Beekmans Loodgieter B.V. particuliere en zakelijke klanten een totaalaanbod op het gebied van de sanitair, water, airco, gas en cv. Ook zijn wij thuis in het verduurzamen van uw huis of pand d.m.v. het plaatsen van warmtepompen.

Onze ervaren vakmensen staan elke dag voor u klaar.
Bel ons gerust voor meer informatie.

Patricia en Martin

Onze Diensten

Specialist in Loodgieterswerk

Beekmans Loodgieter heeft ervaring met het repareren van een lekke waterleiding tot en met complete installaties op het gebied van gas en water. Wij zijn inzetbaar bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en loodgieterswerk in de keuken, badkamer en toilet. Dit werk doen wij zowel voor particulieren als aannemers. Onze vakmensen leggen de installatie voor u aan en zorgen dat deze vanaf het eerste moment werkt zoals beloofd.

Beekmans Loodgieter is zeer vakkundig in de volgende zaken:
- Waterleidingen - Gasleidingen - Vervangen en monteren van kranen - Plaatsing geisers/boilers - Plaatsing van watermeters (tussenmeters) - Uitbreiden van de huidige installatie

Beekmans Loodgieter, Al meer dan 40 jaar ervaring!

- Sinds 1982 -

Wij zijn een erkend en gecertificeerd
installatiebedrijf

Beekmans Loodgieter B.V. is lid van Techniek Nederland, ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Beekmans Loodgieter B.V. wordt erkend door de InstallQ (voorheen Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en is SBB gecertificeerd en official Nefit dealer.

Over Beekmans Loodgieter

Sinds 1982 zijn wij gevestigd in Tilburg en vanaf 2013 hebben wij ook een vestiging in Arnhem. Al onze medewerkers hebben verstand van installatietechniek en worden regelmatig bijgeschoold. Wij komen voor complete installaties maar ook voor een lekkende kraan.

Wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing en plaatsen installaties van groot tot klein. Wij kunnen u helpen met het ontwerp en het plaatsen van de installatie en advies over de beste oplossing. Wij gebruiken de nieuwste technieken en materialen in ons bedrijf, daarvoor volgen wij alle ontwikkelingen in de installatietechniek.

Volg ons op social media