Complete installaties op het gebied van gas en water

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk doen wij zowel voor particulieren als aannemers. Wij zijn inzetbaar bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en loodgieterswerk in de keuken, badkamer en toilet. Onze vakmensen leggen de installatie voor u aan en zorgen dat deze vanaf het eerste moment werkt zoals beloofd.

Waterleidingen
  • Wilt u alle waterleidingen opnieuw laten aanleggen?
  • Heeft u zojuist een nieuwe kraan gekocht of wilt u toch graag een bad of douche in uw badkamer?
  • Wilt u uw radiator vervangen door een nieuwe of en mooie designradiator?
  • Wij kunnen alle leidingen voor u op de juiste manier aanleggen.
Gasleidingen
Heeft u zojuist een nieuw huis gekocht of wilt u opnieuw uw gasleidingen laten aanleggen? Wij verzorgen voor u het gehele traject. Van inkoop van de leidingen tot op een professionele manier van aansluiting. Hierdoor kunt u zonder zorgen van uw huis genieten.

Beekmans Loodgieter is ook zeer vakkundig in de volgende zaken
  • Vervangen en monteren van kranen
  • Plaatsing geisers/boilers
  • Plaatsing van watermeters (tussenmeters)
  • Uitbreiden van de huidige installatie

Aanleg complete verwarmingsinstallaties en CV-ketels

Verwarming

Werkt de centrale verwarming niet meer naar behoren of wilt u de huidige radiatoren vervangen door vloerverwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met verstand van zaken en jarenlange ervaring zorgen wij als deskundig installateur voor een optimaal warmtecomfort en een betrouwbare cv-installatie.

Advies
Het aanbod in cv-ketels, boilers, radiatoren, convectoren en vloerverwarming is erg groot. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Naar aanleiding van uw huidige situatie, persoonlijke wensen en uw budget brengen wij een gedegen advies uit. Vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte op maat voor de levering en installatie van uw centrale verwarming.

Installatie
Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van cv-ketels en het aanleggen van complete verwarmingsinstallaties. U kunt vertrouwen op een goedwerkende en veilige cv-installatie, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Bovendien heeft u garantie op de verrichte werkzaamheden en het product.

Offerte aanvragen
Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kunt u gerust contact met ons opnemen. Als vakkundig installateur zorgen we te allen tijde voor een professionele installatie van uw cv-ketel, boiler, convectoren, radiatoren en/of vloerverwarming.

Vakkundige plaatsing en hoog afwerkingsniveau

Sanitair

Lekkende kraan? Bad eruit, douche erin? Of eindelijk die droombadkamer realiseren? Ook voor het herstellen of vervangen van al uw sanitair bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakkundige plaatsing

U kunt bij ons terecht voor de montage van sanitair en de installatie van complete badkamers – tijdens verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten. Vanzelfsprekend nemen we ook het leidingwerk voor onze rekening. U kunt bij ons rekenen op een vakkundige plaatsing en hoog afwerkingsniveau.

Onder sanitair verstaan we in principe alles wat zich tussen uw waterleiding en afvoer bevindt: kranen, baden, bidets, closets, douchebakken/-afscheidingen/-cabines, urinoirs, wastafels en dergelijke. Kortom: alle hardware op badkamer, douche en toilet.

Een airco kan meer dan alleen koelen

Airco

Airconditionings worden in Nederland steeds populairder. Dat is ook niet gek aangezien het in de zomermaanden behoorlijk warm kan worden. Een airco is tijdens deze maanden de perfecte oplossing voor een heerlijk koele woon- of slaapkamer. Toch lijkt het een dure investering, omdat het slechts om een paar warme maanden gaat. Maar wist u dat u in de winter ook kunt profiteren van een airco. En zo zijn er nog meer voordelen die het hele jaar van toepassing zijn. Wij zetten er een aantal op een rijtje.

Een airco kan meer dan alleen koelen
De traditionele airco heeft alleen koelfunctie. Maar wist u ook dat een airco over meer functies beschikt? Tegenwoordig zijn er namelijk ook airco's die zowel koelen als verwarmen. Daarnaast kan een airco ook gebruikt worden voor het ventileren, zuiveren en ontvochtigen. U kunt zelf bepalen voor welke functies u een airco wilt gebruiken.

Verwarmen
Airco's die voorzien zijn van een warmtepomp kunnen zowel koelen als verwarmen. Erg handig, zeker in de koude wintermaanden. Bij het verwarmen wordt het proces omgedraaid: normaliter wordt de binnenlucht gekoeld en wordt de warme lucht afgevoerd naar buiten. Nu wordt de buitenlucht afgekoeld en komt die warmte binnen weer vrij

Ventileren
Ventileren met de airconditioning houdt in dat frisse buitenlucht door de airco wordt aangevoerd. Een airco heeft luchtfilters die ervoor zorgen dat o.a. pollen uit de lucht worden gehaald. Ideaal voor mensen met hooikoorts! Zo heeft u altijd een aangenaam binnenklimaat en gezonde, schone lucht in huis.

Ontvochtigen
Veel mensen weten niet dat een airco ook kan ontvochtigen en beschikken over een ontvochtigingsfunctie. Een goede luchtvochtigheid is belangrijk voor het creëren van een optimale binnenklimaat, hiermee voorkom je een klamme omgeving. Bij een te hoge luchtvochtigheid kunnen schimmels en vochtplekken ontstaan. De ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat de vochtige lucht wordt aangezogen. Het vocht wordt opgevangen in het aircosysteem waarna het vocht aan de lucht wordt onttrokken. Zo wordt de luchtvochtigheid op peil gebracht en gehouden.